Bookmakere: Her er Vild med dans-favoritterne

Hverken John Faxe Jensen eller basketballspilleren Chris Christoffersen spås store chancer i dette års Vild med dans, som skydes i gang i aften.
Stephanie Potalivo og hendes dansepartner, Morten Kjeldgaard, er blandt bookmakernes favoritter til at vinde Vild med dans 2015.
Stephanie Potalivo og hendes dansepartner, Morten Kjeldgaard, er blandt bookmakernes favoritter til at vinde Vild med dans 2015. Foto: Scanpix arkiv

I aften svinger de 12 kendis-deltagere i Vild med dans 2015 for første gang benene ud på dansegulvet. Og allerede inden første runde er afviklet, har bookmakerne givet deres bud på, hvem der tager sejren i 11. udgave af det populære tv-show.

Det er ikke blandt sportsstjernerne, bookmakerne mener vinderen skal findes. Både EM 92'-helt John Faxe Jensen, tidligere "jern-lady" på håndboldlandsholdet Katrine Fruelund og tidligere basketballspiller Chris Christoffersen lægger sig i den tunge ende på bookmakernes favoritliste.

Det kommer nok ikke bag på John Faxe Jensen, som heller ikke selv har talt sine chancer særligt op.

- De danse, vi skal danse, er helt nye for mig, men når jeg er til fest, kan jeg sagtens komme ud på dansegulvet, men så er det jo i de sene nattetimer, hvor man tror, man ligner John Travolta og Fred Astaire, siger han grinende og afslører, at det han er allermest nervøs for ved programmet, er at glemme trinene og gå helt i sort, udtalte han for nylig til tv2.dk.

Derimod tror bookmakerne i højere grad på musik- og skuespillerkendisserne.

Stephanie Potalivo, som blandt andet er kendt fra tv-serien "Sjit Happens", deler favoritværdigheden med sangerinderne Sharin Foo og Karen Mukupa. Også akrobaten Patrick Berdino spås gode chancer af bookmakerne.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.