Bookmaker tror på britisk ja til EU-folkeafstemning

Der er 76 procent sandsynlighed for, at briterne vælger at blive i EU ved afstemningen 23. juni, lyder det.
Her ses den britiske premierminister, David Cameron. En folkeafstemning om EU vil finde sted i Storbritannien torsdag 23. juni.
Her ses den britiske premierminister, David Cameron. En folkeafstemning om EU vil finde sted i Storbritannien torsdag 23. juni. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Hvis du overvejer at sætte penge på, hvorvidt briterne siger ja eller nej til at blive i EU, når de går til stemmeurnerne 23. juni, så skal du sætte dine penge på et ja.

I hvert fald hvis du vælger at tro på odds'ene fra spillebørsen Betfair.

Således vurderer bookmakerfirmaet onsdag, at der er en indirekte sandsynlighed på 76 procent, for at de britiske vælgere stemmer ja. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Mandag vurderede Betfair, at sandsynligheden for et ja var 73 procent, efter at den de to foregående uger har ligget og svævet på omkring 70 procent.

Ser man derimod på meningsmålingerne, er billedet en del mere uklart med omkring fem uger til den historiske folkeafstemning.

En ny meningsmåling fra YouGov viser ifølge avisen The Times, at 44 procent af de britiske vælgere ønsker, at Storbritannien skal forblive i EU, mens 40 procent ønsker, at landet skal træde ud af unionen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.