Bone's-boss om konkurrentens succes: I har jo ikke overenskomst

Restaurant Flammen har ikke tegnet overenskomst og giver omkring 20 procent mindre i løn, siger direktøren for Bone's.
3F har aftalt et såkaldt "dialog-møde" med restaurant Flammens ledelse, fordi kæden ikke har overenskomst.
3F har aftalt et såkaldt "dialog-møde" med restaurant Flammens ledelse, fordi kæden ikke har overenskomst. Foto: Christian Steffens Nielsen

Konkurrencen er ikke lige. Det mener restaurantkæden Bone's' direktør Jan Vinther Laursen.

Bone's har for første gang i flere år ikke kun rødt kød i restauranterne, men også røde tal på bundlinjen, skriver Ekstra Bladet.

Og mens Bone's bløder, så snupper nye spisesteds-kæder som Flammen markedsandele.

Jan Vinther Larsen går nu i kødet på konkurrenten og anklager kæden for at betale en lavere pris for arbejdskraften, fordi Flammen ikke har tegnet en overenskomst med de ansatte.

- Jeg har dyb respekt for Flammens evne til at tjene penge, men Flammen har formået at holde sig uden for overenskomst og det hjælper på indtægterne, hvis man betaler lidt mindre for arbejdskraften, siger Jan Vinther Laursen til Ekstra Bladet og peger på, at uden en overenskomst kan der spares i omegnen af 20 procent på lønnen.

Ifølge 3F har forbundet fået henvendelser fra ansatte hos Flammen, og der er aftalt et såkaldt "dialog-møde" med kædens ledelse. Ekstra Bladet har ikke kunnet få et interview med Flammen, men en talsmand bekræfter over for avisen, at der er aftalt et møde med 3F.

 

 

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.