Bomberyddere fjerner mistænkelig trykkoger på Manhattan

Efter et område på Manhattan lørdag aften blev rystet af en eksplosion, blev der fundet og fjernet en mistænkelig genstand.
Henter afspiller ...
/ritzau/

En eksplosion har rystet New York og ført til opdagelsen af en mistænkelig genstand. En gennemsøgning af det område på Manhattan i New York, som lørdag aften blev rystet af en eksplosion, resulterede i fundet af en mistænkelig genstand - en trykkoger forbundet med ledninger til en mindre genstand, der ligner en mobiltelefon, indbundet i gaffertape.

Eksplosionen, der sårede 29 personer, var formentlig forårsaget af en sprængladning og tilsyneladende en bevidst handling, lyder det fra myndighederne, som derfor ikke tog nogen chancer med den mistænkelige trykkoger:

- Den mistænkelige genstand på West 27th Street i Chelsea er blevet sikkert fjernet af bomberyddere fra NYPD, oplyser New Yorks politi på Twitter lørdag formiddag dansk tid. Billeder på den amerikanske tv-station CNN viser trykkogeren, der er rullet ind i sølvgråt gaffertape og har en sort ledning stikkende ud. En lille sort, firkantet genstand, der ifølge flere medier ligner en mobiltelefon, er forbundet til trykkogeren med ledningen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.