Bombeeksperter deltog i ransagning af anholdts lejlighed

Forsvarets bombetjeneste har assisteret politiet under ransagning af lejlighed i Aalborg.
Politiet har mandag aften ransaget en mands lejlighed. Forsvarets bombeeksperter deltog, oplyser politiet i en pressemeddelelse. Genrefoto
Politiet har mandag aften ransaget en mands lejlighed. Forsvarets bombeeksperter deltog, oplyser politiet i en pressemeddelelse. Genrefoto Foto: Colourbox/free

I forbindelse med en ransagning af en 40-årig mands bopæl i Aalborg mandag aften har Forsvarets bombeeksperter været tilkaldt. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse kort før midnat.

Politiet har i øjeblikket ikke flere kommentarer til sagen. Det er derfor uvist, om der er fundet sprængstoffer eller våben på adressen.

Tirsdag morgen vil politiet oplyse yderligere om baggrunden for, at Forsvarets bombetjeneste assisterede i forbindelse med ransagningen.

Bopælen, der ligger på Otto Ruds Gade i Aalborg, bebos af en 40-årig mand, som mandag eftermiddag blev anholdt af kampklædt politi på havnen i Nørresundby.

Politiet frygtede, ifølge en pressemeddelelse tidligere mandag aften, at manden kunne være til fare for sig selv eller andre.

Ransagningen af den anholdtes lejlighed skete med baggrund i episoden på havnen.

- Vi tager alle nødvendige forholdsregler ud fra det billede og de erfaringer, vi har, oplyste vicepolitiinspektør Poul Severinsen.

Han tilføjede, at indsatsen i Otte Ruds Gade sker for "at lukke alle huller".

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.