Bokse-Sarah: Jeg ville være hende der vandt med Morten

Vild med dans-trofæet blev fredag aften vundet af bokseren Sarah Mahfoud og dansepartneren Morten Kjeldgaard.
Vinderen af Vild med dans 2016 blev bokseren Sarah Mahfoud og partner Morten Kjeldgaard.
Vinderen af Vild med dans 2016 blev bokseren Sarah Mahfoud og partner Morten Kjeldgaard. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Med konfetti dalende ned fra loftet i den store dansesal i Horsens, kunne bokseren Sarah Mahfoud og dansepartneren Morten Kjeldgaard løfte trofæet og kalde sig vinderne af Vild med dans 2016.

- Jeg har ikke helt forstået det endnu. Det kan være, jeg gør det, når der kommer lidt mere ro på. Det har bare været en helt fantastisk aften, lød det fra en af aftenens hovedpersoner, Sarah Mahfoud, få øjeblikke efter sejren.

- Jeg ville bare så gerne være hende, som Morten vandt med, og det fik jeg lov til at være, får den blot 27-årige sportsstjerne fremstammet.

Dansepartneren Morten Kjeldgaard stod nemlig også i finalen i sidste sæson af det populære danseprogram, men måtte dengang gå tomhændet hjem. Sådan endte det dog ikke i år, for nu får Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard hver deres trofæ med hjem.

- Jeg ved ikke, hvor trofæet skal stå endnu, men det skal da helt klart stå et sted, hvor alle kan se det, griner bokseren.

- Jeg er bare så lykkelig for at være her med alle de mennesker og opleve den opbakning, der var fra publikum. Det er noget helt specielt, fortsætter hun.

Vinderparrets konkurrenter var også store smil, trods deres nederlag fredag aften.

- Jeg synes, at Morten og Sarah er sindssygt fortjente vindere. De har danset så godt hele sæsonen, og det er ligeså fortjent, som hvis vi havde vundet, røber Mads Vad, der sammen med skuespillerinden Mille Dinesen måtte forlade dansegulvet med en andenplads i år.

Med fredagens finale er denne sæson af Vild med dans ovre, men allerede nu har TV2 afsløret, at der kommer endnu en sæson næste år.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.