Bojana Popovic gør håndboldcomeback ved OL

Efter fire år væk fra håndboldbanen gør Bojana Popovic igen sin entre ved det forestående OL i Brasilien.
Bojana Popovic fejrer her en Champions League-triumf sammen med Anja Andersen, dengang begge var i Slagelse. Nu gør hun OL-comeback.
Bojana Popovic fejrer her en Champions League-triumf sammen med Anja Andersen, dengang begge var i Slagelse. Nu gør hun OL-comeback. Foto: Poulsen Lars ,ekstra Bladet/Polfoto

Montenegrineren Bojana Popovic håndboldpensionerede sig selv efter OL-sølvmedaljerne i London for fire år siden, men ved det forestående OL i Rio de Janeiro gør hun et opsigtsvækkende comeback.

Den 36-årige spiller er således med i den OL-trup, som Montenegros Håndboldforbund har lagt ud på sin hjemmeside.

Det er på bekostning af den skadede anfører Marija Jovanovic, at Bojana Popovic er blevet udtaget til OL-truppen, skriver TV2.

I sin første periode som aktiv blev Popovic, der tidligere i karrieren bar efternavnet Petrovic, regnet som en af verdens bedste spillere. I Danmark havde hun kronede dage som en profil på Anja Andersens Slagelse-hold og efterfølgende også i Viborg HK.

Hun har vundet seks danske mesterskaber, og hun har lige så mange Champions League-titler på cv'et.

Siden Popovic indstillede sin aktive karriere, har hun været sportsdirektør i storklubben Buducnost. Desuden har hun haft en assistentrolle omkring Montenegros landshold, som hun altså nu selv skal spille for igen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.