Boilesen slipper næppe væk fra Ajax i dette vindue

Nicolai Boilesen vil gerne videre fra Ajax Amsterdam, men der mangler konkret interesse for venstrebacken.
Nicolai Boilesen har ikke hørt om konkret interesse fra andre klubber, siger han.
Nicolai Boilesen har ikke hørt om konkret interesse fra andre klubber, siger han. Foto: Czarek Sokolowski/AP

Mandag er landsholdet samlet i Helsingør til den første træning forud for fredagens EM-kvalifikationskamp i Parken mod Albanien.

Mens spillerne træner på banerne i Helsingør, så arbejdes der dog på højtryk i kulissen hos alverdens fodboldagenter, da transfervinduet flere steder i Europa smækker i mandag ved midnat.

En af spillerne i centrum for transferspekulation er 23-årige Nicolai Boilesen, der kun har ét år tilbage af kontrakten i den hollandske storklub Ajax Amsterdam.

Men selvom venstrebacken har meldt ud, at han gerne vil videre i karrieren, er der intet konkret på bedding, kort inden transfervinduet lukker.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg gerne vil prøve mig af på et højere niveau. Det er klart, at det er en af de fire, fem store ligaer i Europa, jeg har kigget på, men som jeg hele tiden har sagt, så kommer det ikke an på landet. Klubben skal føles rigtig.

- Der har ikke været nogen endnu, så det er der, det ligger, siger Nicolai Boilesen i landsholdslejren i Helsingør.

Selvom fremtiden fortsat er en ubekendt faktor for Nicolai Boilesen, påvirker det ikke den unge venstreback, som efter ytringerne om udlængsel fra Amsterdam-klubben er blevet degraderet fra posten som viceanfører.

- Det handler om ens karriere og ens liv, så selvfølgelig er det en stressfaktor. På den anden side ved man godt, at den slags ting kan ske, når man er i denne business. Der er stadig otte timer tilbage, så nu må vi se, siger han.

Nicolai Boilesen har været i Ajax Amsterdam siden 2010, og han har spillet 15 A-landskampe.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.