Børnene lokker megakendis til stjernerolle

Den amerikanske skuespiller Matthew McConaughey kan takke sin søn for, at han snart er aktuel i storfilmen "Interstellar".
Matthew McConaughey slog først sig navn fast i romantiske komedier som "The Wedding Planner" og "Så flyt dog". Snart er han på mission for at redde menneskeheden i science fiction-filmen "Interstellar".
Matthew McConaughey slog først sig navn fast i romantiske komedier som "The Wedding Planner" og "Så flyt dog". Snart er han på mission for at redde menneskeheden i science fiction-filmen "Interstellar". Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Når vi inden længe kan opleve Matthew McConaughey flyve blandt stjernerne på de danske biograflærreder, kan takken rettes direkte mod skuespillernes seksårige søn.

Ifølge den amerikanske skuespiller var det nemlig sønnike, der overtalte ham til at sige ja til rollen i den kommende storfilm "Interstellar". Det skriver Reuters.

Den seksårige dreng ville gerne opfinde en rumdragt, der skulle gøre ham i stand til at gå på solen. Og hvordan det end hænger sammen, så afgjorde det altså sagen for den 44-årige Hollywoodstjerne: Når dommedagsfilmen "Interstellar" fik premiere, skulle det være med ham som førstepilot.

Filmens omdrejningspunkt er en overhængende trussel om verdens undergang, som det er op til McConaughey at forhindre. Sammen med sit hold rejser han igennem tid og rum for at nå at redde jordens befolkning, inden det måske er for sent.

Men hvor meget action, der end er at finde i skuespillerens professionelle liv, er det - ifølge Matthew McConaughey selv - intet imod, hvad der møder ham på hjemmefronten.

Han mener nemlig, at den mest spændende og udfordrende rolle, han nogen sinde kommer til at påtage sig, er den som far for sine tre børn.

- Det er en helt ny spillefilm hver dag, siger skuespilleren til Reuters.

Sammen med sin kone, den brasilianske model Camilla Alves, har han - ud over sønnen Levi - datteren Vida på fire og sønnen Livingston på to år.

- Jeg brænder virkelig for det, jeg laver hver dag - både i forhold til arbejdet og personligt. Det er virkelig fedt at kunne sige det. Det er bestemt ingen selvfølge, slår Matthew McConaughey fast.

"Interstellar" har premiere i de danske biografer den 6. november.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.