Bødesmæk på 10.000 for at bombe sur kvinde med slanketips

Vægtkonsulenterne skal betale en bøde på 10.000 kroner, fordi de blev ved med at sende slanke-mails til en dansk kvinde.
En dansk kvinde ønskede absolut ikke Vægtkonsulenternes hjælp til at tabe sig, men hendes nej blev ikke respekteret. Kvinderne på billedet har ikke med sagen at gøre.
En dansk kvinde ønskede absolut ikke Vægtkonsulenternes hjælp til at tabe sig, men hendes nej blev ikke respekteret. Kvinderne på billedet har ikke med sagen at gøre. Colourbox / Arkiv

En kvinde blev så fortørnet over, at Vægtkonsulenterne spammede hende med nyhedsbreve, at hun gik til forbrugerombudsmanden. Det skriver Lokalavisen.dk.

Vægtkonsulenterne var åbenbart lidt for ivrige efter at hjælpe kvinden med at tabe sig. I hvert fald havde hun flere gange skrevet til dem for at blive taget af deres mailingliste, men selv efter de havde forsikret hende om, at hun var slettet fra listen, blev der ved med at dumpe slankenyheder ind i indbakken.

Vægtkonsulenterne siger, at der er tale om en teknisk fejl, men kvinden er ikke den eneste forbruger, der har klaget. Nu får Vægtkonsulenterne en bøde på 10.000 kroner, og kvinden får forhåbentligt fred for uønskede opfordringer til at smide et par kilo.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.