Boateng er tvivlsom til Tysklands første knockout-kamp

Jérôme Boateng udgik af Tysklands kamp mod Nordirland tirsdag. Han er også tvivlsom til ottendedelsfinalen.
Jérôme Boateng kæmper med Nordirlands Conor Washington om bolden under de to landes sidste indledende gruppekamp med EM. Boateng måtte siden forlade banen med en skade og er tvivlsom til ottendedelsfinalen.
Jérôme Boateng kæmper med Nordirlands Conor Washington om bolden under de to landes sidste indledende gruppekamp med EM. Boateng måtte siden forlade banen med en skade og er tvivlsom til ottendedelsfinalen. Foto: Michael Probst/AP

Jérôme Boateng er muligvis ude af Tysklands ottendedelsfinale søndag mod Slovakiet ved EM-slutrunden.

Til gengæld har tyskerne muligvis Bastian Schweinsteiger tilbage i startopstillingen.

Det skriver nyhedsbureauet dpa efter tyskernes træning torsdag formiddag.

Jérôme Boateng måtte forlade banen med et muskelproblem i læggen et kvarter før tid mod Nordirland, og ifølge assistenttræner Marcus Sorg, er det endnu for tidligt at vurdere, om han bliver klar til søndag.

Til gengæld kom Bastian Schweinsteiger på banen som indskifter, og ifølge en anden assistenttræner, Thomas Schneider, er han efter en skade ved at have ramt en form, der er god nok til verdensmestrenes startopstilling.

Tyskland tabte 1-3 til Slovakiet i en testkamp i maj, men det skete på en bane, der var temmelig våd i anden halvleg efter et meget kraftigt regnskyl, og det lægger tyskerne ikke så meget i.

- Nu er vi i knockoutfasen. Slovakiet er en svær opgave, men vi kan løse den, og det vil vi også gøre, siger Thomas Schneider.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.