Overflødige mønter

Af Hanne Carlsen
SE ALLE BLOGINDLÆG
Dette er et uredigeret blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til [email protected].

Danskerne taler om at afskaffe 25-øren og dér synes jeg godt at Islands nationalbank kunne lære noget. Heroppe er ørerne afskaffet, vi har så enkronerne, som svarer til ca 7,7 danske ører i skrivede stund.  Der er et billede af en torsk på, den er lille og sølvfarvet og man kan få nul og nix for den.

I krine med torsk

De akkumulerer sig i tegnebøger og lommer og så ender de i en dåse i køkkenskabet.

Forældet, ligesom den islandske krone vil nogen mene. De islandske banker vil gerne have lov til at holde regnskab i euro på grund af den islandske krones ustabilitet, men det bliver næppe til noget. Dette er et uredigeret blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til [email protected].

Om Hanne Carlsen

27 år. Bor i Reykjavík, Ísland.  Studerer folkesundhed og islandsk. Gift med en indfødt. Ingen jeep, visagæld eller gasgrill.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.