Farvel, Vista

Af Hanne Carlsen
SE ALLE BLOGINDLÆG
Dette er et uredigeret blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til [email protected].

Efter lang og tiltrængt juleferie melder hverdagen sig igen, og nu skal det ske! Det har længe været mit hedeste ønske at få smidt Windows Vista ud af min computer og nu er jeg den glade ejer at en dual boot pc med velkørende Ubuntu Linux på den ene harddisk siden i går. Når jeg har fået internettet til at virke ordentligt så er det farvel, Vista! Jeg tror aldrig vi ses igen. Det har været langsomt, kedeligt og forstyrrende. Den basic version der fulgte med min laptop gav mig aldrig de der lækre visuelle features som man har hørt så meget om, så det kommer jeg ikke til at savne.
 

Dette er et uredigeret blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til [email protected].

Om Hanne Carlsen

27 år. Bor i Reykjavík, Ísland.  Studerer folkesundhed og islandsk. Gift med en indfødt. Ingen jeep, visagæld eller gasgrill.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.