Blogger revser Radikal Ungdom: "I er ude af trit med virkeligheden"
Radikal Ungdom er helt ude af trit med virkeligheden, lyder det fra den konservative blogger Joachim Hjorting.

Af Joachim Hjorting
SE ALLE BLOGINDLÆG

RADIKAL UNGDOM har haft gang i den store politiske idémølle: Først foreslog landsformand Victor Boysen, at politiet skulle afvæbnes - endda i en tid med de største trusler mod vores samfund.

Dernæst, at vi skulle opgive kristendommen som den grundlæggende tro i Danmark ved at adskille kirke og stat. Og selvfølgelig skabe religionslighed, i stedet for religionsfrihed, og derved ændre grundloven.

I dag på Kristi Himmelfartsdag foreslår de så, at vi skal afskaffe alle kristne helligdage.

Kort og godt, så vil de have et fuldstændigt anderledes og kulturløst Danmark.

JEG VED godt, at de unge radikale ikke bryder sig om traditioner, specielt ikke kristne traditioner. Men det er trods alt dem, vi har bygget et ganske dejligt land på.

Danmark har brug for helligdage, ligesom vi har brug for et kongehus. Brug for noget der er større end os selv, og noget vi kan samle os om. Det er trods alt omkring 80 procent af danskerne, der støtter både folkekirken og kongehuset.

Hvis vi først begynder at opgive det fundament, samfundet er bygget på, så begynder det for alvor at gå ned ad bakke.

DET ER ikke forbudt at arbejde. Jeg selv er ikke bleg for at arbejde på kristne helligdage, fødselsdage eller andre mærkedage. Fx har jeg i dag en 10-timers vagt på mit arbejde. Så jeg forstår ikke Radikal Ungdom, og hvorfor de vil tvinge os, til at droppe de ting vores fælles samfund er bygget op på, fordi de ikke føler sig kristne, eller mener at arbejderne også skal have nogle fridage. Endda fællesfridage, hvor man får tid til at være sammen med familien. Noget der kan være svært at gøre i hverdagen, men som vi har nogle helligdage til.

Lad os værne om vores samfund, bevare vores stolte traditioner og bygge videre på det fundament, vi allerede har.

VI SKAL bevare vores fælles kristne helligdage, og vi skal indse at Radikal Ungdom er helt ude af trit med den virkelighed, som langt størstedelen af danskerne har og ønsker.

Glædelig Kristi Himmelfartsdag til alle jer derude.

Debatter gerne med mig i Facebook-opslaget nedenfor.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til [email protected].

Om Joachim Hjorting

Joachim Hjorting er 20 år gammel. Han er medlem af Det Konservative Folkeparti, debattør, konferencier og stiller op til byrådet i Furesø Kommune. Joachim vil blogge om uddannelse, ligestilling og andre aktuelle emner. Og så er han i øvrigt barnebarn af radioværten Jørn Hjorting.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.