Blikkenslager sendte besked til Mette: Havde ikke troet, at jeg kunne blive fyret

- Jeg har ikke haft nogen bagtanker, skriver blikkenslager nu til Mette Munkø i en ny sms.
"Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at en sød sms kunne medføre, at jeg kunne blive fyret," skriver blikkenslageren i en ny sms til Mette Munkø.
"Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at en sød sms kunne medføre, at jeg kunne blive fyret," skriver blikkenslageren i en ny sms til Mette Munkø. Foto: Scanpix/arkiv

Mette Munkø følte sig dybt krænket, da en blikkenslager i en privat og flirtende sms for nogle dage siden henvendte sig, efter han havde justeret hendes varme i hendes bolig.

Blikkenslageren havde angiveligt skaffet sig adgang til Mette Munkøs kontaktinformationer gennem blikkenslagerfirmaet.

Det stødte Mette Munkø så meget, at hun valgte at hænge blikkenslageren ud på Facebook. Her lagde hun en kopi af blikkenslagerens sms ud:

"Hej Mette... du må meget undskylde jeg skriver.. men blir simpelthen nød til at fortælle dig at du er virkelig en flot og charmerende pige.. puha.. Hehe Sorry. Mvh blikkenslageren.

Og det ramte altså Mette Munkø personligt, sagde hun efterfølgende til BT:

- Jeg føler, jeg blev krænket voldsomt. Altså komplimentet er jeg fuldstændig ligeglad med. Han kunne have skrevet hvad som helst, det havde overhovedet ikke rørt mig. Det er det med, at min adresse og mit telefonnummer er noget, jeg virkelig værner om, og som flere af mine venner ikke engang har. Pludselig står der en, der bare har stjålet mit nummer, og det bryder jeg mig på ingen måde om.

Blikkenslager skriver igen

Sagen har fået voldsom opmærksomhed – også på Mette Munkøs Facebook-profil, hvor opslaget er kommenteret mere end 2200 gange.

Nu tager sagen så endnu en drejning. BT skriver, at blikkenslageren ifølge Radio 24syv igen har henvendt sig til Mette Munkø. Her gør han det klart, at sagen har haft store personlige konsekvenser:

”Kære Mette. Jeg har lige siddet i to timer og læst min egen sms og læst op på den her sag på Facebook. Det er sgu ikke fedt. Jeg skrev til dig, fordi jeg synes, du er en flot pige. Det har hverken været meningen at krænke dig eller noget som helst. Jeg har ikke haft nogen bagtanker. Du er den første jeg skriver til af alle mine kunder. Jeg kunne bare ikke lade være, da din charme fangede mig. Men undskyld af hele mit hjerte. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at en sød sms kunne medføre, at jeg kunne blive fyret. Så langt tænkte jeg overhovedet ikke. Jeg lover, at jeg aldrig skriver til dig mere. P.S. har aldrig haft gemt dit nummer. Jeg har slettet den besked, som jeg sendte til dig,” skriver blikkenslageren i en ny sms til Mette Munkø.

Har hemmeligt nummer

Mette Munkø er jurastuderende og arbejder også som såkaldt nude art-model. Og da stedfaderen samtidig er fængelsbetjent, har hun og familien altid været vant til at værne om privatlivet gennem hemmeligt nummer.

”Fair nok, hvis han fandt mig på fb, fordi han huskede mig navn, men mit nr. synes jeg er dybt uacceptabelt...! Jeg har lyst til at klage til chefen, men hvad mener i? Burde jeg gøre det eller er det en overreaktion???” skriver hun på Facebook.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.