Blev fyret juleaften: Nu har 47-årig fået sin million-check

Danmarkshistoriens absolut største gevinst nogensinde blev vundet fredag, da en 47-årig kvinde vandt.
- Det første, jeg vil bruge penge på, er en bil. Og det skal være en Jeep, siger den 47-årige kvinde, som ikke vil stå frem med ansigt eller navn. Hun vil dog godt fortælle, at hun er mor til fem.
- Det første, jeg vil bruge penge på, er en bil. Og det skal være en Jeep, siger den 47-årige kvinde, som ikke vil stå frem med ansigt eller navn. Hun vil dog godt fortælle, at hun er mor til fem. Linda Kastrup/Scanpix

Danske Spil bekræfter, at vinderen af den rekordstore gevinst på 315 millioner kroner nu er fundet, og at der er tale om en 47-årig kvinde.

Den heldige spiller lagde søndag formiddag vejen forbi Danske Spils hovedsæde i Brøndby for at aflevere sin spilkupon, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Den har ligget i min jakkelomme siden i går. Jakken føles noget lettere nu, siger kvinden, efter at hun har overdraget kuponen til Danske Spil.

Danmarkshistoriens absolut største gevinst nogensinde blev vundet fredag.

Det er mere end en fordobling af den hidtil største gevinst vundet herhjemme. Den lyder på 135 millioner kroner og blev også vundet i Eurojackpot.

- Det første, jeg vil bruge penge på, er en bil. Og det skal være en Jeep, siger den 47-årige kvinde, som ikke vil stå frem med ansigt eller navn. Hun vil dog godt fortælle, at hun er mor til fem.

Kvinden har ikke sovet meget i nat. Faktisk opgav hun at falde i søvn og stod op klokken tre.

- Jeg vækkede min mand og spurgte, om han ville have kaffe. Det ville han gerne, siger hun.

Parret skal lige sunde sig, og herefter vil de snakke om, hvorvidt gevinsten også skal føre en ny bolig med sig.

Og så skal børnene selvfølgelig forkæles, lyder det.

Til BT fortæller kvinden, der er uddannet ejendomsfunktionær, at hun blev fyret den 24. december - juleaften.

Gevinsten falder derfor på et tørt sted for familien. Hun har dog tidligere forklaret, at hun ikke længere vil  bruge kræfter på at lede efter et nyt.

- Nej, det er slut med at arbejde, fortæller hun Ekstra-Bladet.

Kvindens ægtefælle vil derimod ikke forlade jobbet, selv om han har givet sig selv fri mandag.

- Tirsdag skal jeg arbejde igen. Jeg er alt for glad for mit arbejde. Hvis jeg bare skulle sidde hjemme, så ville jeg da kede mig, siger millionærens mand, der arbejder som håndværker, til BT.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.