Bjerregaard styrer mod European Tour-triumf

Lucas Bjerregaard ligger nummer to inden den sidste runde i Alfred Dunhill Championship på European Tour.
Lucas Bjerregaard har muligheden for at vinde sin første European Tour-turnering søndag. Lørdag gik han en fornem runde i seks slag under par i Sydafrika.
Lucas Bjerregaard har muligheden for at vinde sin første European Tour-turnering søndag. Lørdag gik han en fornem runde i seks slag under par i Sydafrika. Foto: Chuck Burton/AP

Golfspilleren Lucas Bjerregaard fortsætter det fremragende spil ved European Tour-turneringen Alfred Dunhill Championship i Sydafrika og har triumfen inden for rækkevidde inden søndagens runde.

Lørdag gik han turneringens tredje runde i 66 slag, hvilket svarer til seks slag under banens par.

Det gjorde ham til den bedste spiller overhovedet i lørdagens runde, og han brugte den til at avancere fra fjerde- til andenpladsen inden den afsluttende runde.

Bjerregaard befinder sig sammenlagt i 15 slag under par, hvilket er ét slag dårligere end den førende Branden Grace fra Sydafrika.

Pilen peger dog i den rigtige retning for 23-årige Bjerregaard, der lørdag var seks slag bedre end sydafrikaneren.

Bjerregaard fik ellers ikke den bedste start lørdag, da han lagde ud med en bogey. Han gik de første ni huller i par, men så fandt han storspillet frem i den sidste halvdel.

Her præsterede han fire birdies - blandt andet på de sidste tre huller - og kronede indsatsen med en eagle på 13. hul.

Morten Ørum Madsen lå nummer syv inden lørdag, men dumpede ned ad i tabellen, inden han præsterede tre birdies på de fire sidste huller.

Dermed fastholdt han sin syvendeplads i otte slag under par.

De to sidste danskere i finalerunderne, Søren Hansen og Lasse Jensen, ligger langt tilbage i stillingen.

Hansen ligger delt nummer 54 i samlet et slag over par, mens Jensen er på en delt 74. plads ud af 75 i 10 slag over par.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.