Bip bip: Undgå at sms'er truer parforholdet

Beskeder over mobilen kan virke uskyldige, men der kan faktisk følge mange forviklinger med dem og det kan ende med at føre jeres forhold ud i stormvejr. Hvorfor? Bliv klogere lige her.
Kender du det - du venter og venter på den sms, der aldrig kommer.
Kender du det - du venter og venter på den sms, der aldrig kommer. Scanpix

Du sidder derhjemme og venter. Du kigger på telefonen igen og igen. Hvorfor skriver han ikke tilbage? Er der noget galt? Ugler i mosen?

Sikkert ikke. Det mest sandsynlige er, at du spilder din tid på bekymringer og ødelægger en ellers god aften på at vente på en sms.

Men det sker, ifølge Julia Spira, der er online dating-ekspert og stifter af CyberDatingExpert.com, ret så ofte – at en sms eller mangel på samme skaber uro i parforholdet.

Hun har til Men’s Health opridset et par af de scenarier, hvor der især kan opstå surhed og dårlig stemning i forholdet, når det kommer til at skrive beskeder over mobilen.

Når samtalen aldrig ender

En af de store misforståelser er, når en samtale på SMS aldrig ender. Mange kvinder (og måske også enkelte mænd) vil gerne fortsætte samtalen hele dagen lang.

Det er sådan set fint nok, hvis begge parter er indstillet på det. Men det kan være et problem, hvis arbejde og hverdagen skal passes. OG ind imellem synes kvinden altså, at der skal skrives mere, end manden gør, forklarer Julia Spira.

- Når han ikke svarer hurtigt nok eller kun skriver ”godt”, så vil hun bekymre sig om, at hun ikke er en prioritet, siger Julia Spira om kvinders tanker.

Eksperten råder derfor alle mænd til liige at skrive et par ekstra ord og så forklare, at han må løbe ... men synes, at hun er top dejlig.

Surhed, når det går for langsomt

Skriver I normalt mange beskeder til hinanden dagen igennem og ved du, at du har en del at se til på en bestemt dag, så gør dig den ulejlighed at sende en SMS, hvor der står, at du er presset i dag og derfor ikke lige er på mobilen.

Se også:

På den måde udgår I at blive uvenner, fordi den ene er for langsom til at svare … og det sker altså, at par bliver irriteret på hinanden over det, forklarer Julia Spira.

Og orker du bare ikke skrive beskeder, så send en hurtig en, før du pakker din telefon væk og skriv, at du er lidt væk fra din telefon resten af aftenen.

Indholdet er ikke godt nok

Der kan være stor forskel på, hvordan kvinder og mænd formulerer sig på beskeder. Mange kvinder kan lide dem lange og mænd er ikke altid med på den og det kan skabe krise i parforholdet, fortæller Julia Spira.

Kvinder kan godt blive skuffede, hvis de kun modtager et kort svar til en lang besked, og det kan være meget smart for mændene at være opmærksomme på.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.