Billedserie: Hårmode gennem 50 år

Langt eller kort, glat eller krøllet, lyst eller mørkt, fladt eller strit. Frisørkæden Stuhr fejrede sit 50 års jubilæum med et show, hvor de seneste 50 års hårmode blev præsenteret. Se billederne.

50 modeller. 50 forskellige frisurer. 50 år.

Der var masser af lækkert hår, lækkert tøj og smukke piger, da frisørkæden Stuhr fejrede sit 50 års jubilæum med et stort show i Den Sorte Diamant i København.

Showet skulle illustrere hårmoden gennem de seneste 50 år, siden Stuhr åbnede sin første salon på Vesterbrogade i København i 1947. I dag findes der 11 saloner i hovedstaden.

Allerede klokken 11 om formiddagen var de første modeller i gang med at få sat curlers i håret, og der blev brugt litervis af hårlak for at holde hårlokkerne på plads, inden showet løb af stablen sidst på eftermiddagen.


Denne frisure ville både gå i 70 erne, hvor håret skulle være fladt, og i de etageklippede 90 ere. Foto: DNY/Jacob Nielsen80 er punk med skarpe kanter og pjusk på et og samme hoved. Hvor vi dog savner dette fantastiske årti. Foto: DNY/Jacob NielsenDenne frisure giver minder om 80 ernes hestehaler kombineret med japansk stramhed. Foto: DNY/Jacob NielsenIgen en 80 er klassiker. Tydelig permanent og affarvning, der i bedste Madonna-stil står i klar kontrast til øjenbrynene. Foto: DNY/Jacob Nielsen90 er look - skarpe kanter, undercut men piftet op med nutidens farver - ren Linda Evangelista. Foto: DNY/Jacob NielsenBob-frisure fra 60 erne. Men bemærk den lange tot - den var ikke gået i 60 erne. Foto: DNY/Jacob NielsenDer blev arbejdet hårdt i kulissen for at få krøllerne til at sidde. Foto: DNY/Hanne Mette Poulsgaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.