Bilister i Esbjerg sure på flittige p-vagter

Bilister i Esbjerg er den seneste tid blevet mødt med en strøm af parkeringsbøder, og det skaber nu surhed hos både bilister og de handlende i byen.
Bilister i Esbjerg er den seneste tid blevet mødt med en strøm af parkeringsbøder, og det skaber nu surhed hos både bilister og de handlende i byen.
Bilister i Esbjerg er den seneste tid blevet mødt med en strøm af parkeringsbøder, og det skaber nu surhed hos både bilister og de handlende i byen. Holger Madsen, Avisen.dk.

Årsagen til mangedoblingen af parkeringsbøder i Esbjerg skyldes en kommunal omlægning af parkeringskontrollen i byen.

De seneste par år har parkeringskontrollen i Esbjerg været lempelig, men efter indgåelsen af en aftale med selskabet Parkeringskontrol Nord, der ejes af Aalborg Kommune, er der kommet gang i udskrivningen af parkeringsafgifter.

Faktisk har parkeringsvagterne været så flittige, at mange, både bilister og handlende i Esbjerg, har skrevet vrede læserbreve i de lokale aviser.

I følge TV Syd er der siden den 8. september udskrevet mere end 1.5000 parkeringsafgifter i Esbjerg, men formanden for Esbjerg Kommunes udvalg for teknik og miljø, tager kritikken med ro.

- Jeg er overrasket over, at nogen nu er overrasket over, at der deles mange p-afgifter ud. Vi begyndte med et par uger, hvor borgerne blev vejledt - men nu er det alvor og det er alle advaret om, så jeg synes, at det er overraskende mange, der alligevel vælger at parkere i strid med reglerne, siger Anders Kronborg (S).

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.