Bilist rammer hus i Vinderup: Er alvorligt kvæstet

45-årig kvinde blev fløjet til Aarhus med helikopter. Hun meldes natten til tirsdag uden for livsfare.
En kvindelig bilist blev mandag aften fløjet til Aarhus Universitetshospital, efter at hun kørte galt og ind i et hus i Vinderup. Hun er blevet alvorligt kvæstet, men er uden for livsfare, oplyser politiet. Arkivfoto
En kvindelig bilist blev mandag aften fløjet til Aarhus Universitetshospital, efter at hun kørte galt og ind i et hus i Vinderup. Hun er blevet alvorligt kvæstet, men er uden for livsfare, oplyser politiet. Arkivfoto Foto: Regionerne/free

En 45-årig kvinde er mandag aften blevet alvorligt kvæstet, efter at hun kørte galt i sin bil i Vinderup, der ligger nordøst for Holstebro.

- Vi får meldingen om et solouheld klokken 20.27. En kvindelig bilist rammer en parkeret bil og herefter et hus. De første meldinger går på, at hun er alvorligt kvæstet, men hun er nu uden for livsfare, siger vagtchef Sune Espersen fra Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

Uheldet skete på Nørgårdsvej midt i Vinderup. Efterfølgende fløj en helikopter kvinden, der er fra lokalområdet, til Aarhus Universitetshospital, hvor hun har modtaget behandling i løbet af aftenen.

Årsagen til uheldet er ikke kendt, men en bilinspektør har været på stedet for at foretage undersøgelser.

Der ligger ikke sne i området, oplyser vagtchef Sune Espersen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.