Bil stoppede én meter fra seng: Bragede gennem husmur

Bil med muligvis beruset mand bag rattet rammer hus med så stor kraft, at det er i fare for at styrte sammen.
Ingen kom heldigvis alvorligt til skade ved uheldet, oplyser politiet i en pressemeddelelse.
Ingen kom heldigvis alvorligt til skade ved uheldet, oplyser politiet i en pressemeddelelse. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Muligvis skyldes det fuldskab, at beboere i et hus i Nykøbing Mors natten til fredag fik sig en brat opvågning, da der pludselig holdt en personbil inde i deres soveværelse.

Køretøjet var braget gennem husmuren og stoppede bare én meter fra sengen.

Bag rattet sad en mand, som politiet har anholdt på mistanke om indtag af alkohol, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Bilen ramte murstenshuset med så stor kraft, at redningsmandskab natten igennem har understøttet huset for at undgå yderligere sammenstyrtning, oplyser politiet.

- Klokken 2:22 skete der et færdselsuheld på Nørrebro i Nykøbing.

- Føreren af en bil kørte ad Nørrebro i nordlig retning, og i krydset med Ringvejen mistede han herredømmet over bilen og kørte op i midten af rundkørslen og ind i et hus, skriver politiet i en pressemeddelelse.

- Bilen standsede én meter fra sengen, hvor beboerne i huset lå og sov. Ingen kom heldigvis alvorligt til skade ved uheldet, hedder det videre.

Et ledsagende foto viser, at bilen har slået et kæmpe hul i husets gavl. Cirka en tredjedel af gavlen er forvandlet til en dynge murbrokker.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.