BIF-træner: Vi gjorde det godt - men mangler det sidste

Den tyske Brøndby-træner, Alexander Zorniger, efterlyser den sidste skarphed efter Europa League-exit.
Alexander Zornigers Brøndby-mandskab var aldrig tæt på europæisk avancement, efter at klubben havde tabt 0-3 i første opgør mod græske Panathinaikos.
Alexander Zornigers Brøndby-mandskab var aldrig tæt på europæisk avancement, efter at klubben havde tabt 0-3 i første opgør mod græske Panathinaikos. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Det var generelt en afklaret Alexander Zorniger, der torsdag aften kunne se sit Brøndby-mandskab blive sendt ud af europæisk fodbold af græske Panathinaikos.

Efter et 0-3-nederlag i det første opgør i Grækenland var det i forvejen med ryggen mod muren, at de blågule torsdag aften tog imod Panathinaikos på Brøndby Stadion.

Og det lykkedes da heller ikke Brøndby at vende 0-3-nederlaget fra første kamp. I stedet blev det 1-1 i Brøndby og dermed samlet græsk sejr på 4-1.

- Vi har leveret en fantastisk præstation i Europa, men i sidste ende var det ikke nok. Vi prøvede alt i dag, og spillerne gjorde det godt.

- Men i nogle situationer skal vi også kigge på vores individuelle kvaliteter. Vi skal også arbejde på vores sammenspil og alle detaljerne i vores spil, siger Zorniger til 6'eren.

Den tyske træner siger, at Brøndby på forhånd havde forhåbninger om, at man kunne slå grækerne med fart og eksplosivitet. Men på trods af et dansk føringsmål efter 35 minutters spil, så var hjemmeholdet aldrig tæt på at levere overraskelsen.

Dermed slutter Brøndbys europæiske eventyr, og Alexander Zorniger mener, at man har lært meget af kampene, der blandt andet bød på samlet sejr over Hertha Berlin.

- Vi har lært, hvad der er muligt, når man samarbejder som et hold.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.