Bettinas ryg er smadret: Har ventet fem år på sagsbehandling

For fem år siden kom Bettina Hansen slemt tilskade med ryggen på jobbet. Siden har hun ventet på at Ringsted Kommune skal beslutte sig for, om hun kan tilkendes førtidspension. Nu vil hun have ministeren i tale.
Det har indtil videre taget Ringsted Kommune fem år at behandle Bettinas sag
Det har indtil videre taget Ringsted Kommune fem år at behandle Bettinas sag Foto: Screendump fra ringsted.dk

I skrivende stund støtte knap 1.500 mennesker Bettinas underskriftsindsamling, der har til formål, at få ministeren til at se på behandlingstider for arbejdsskader i kommunerne.

I forbindelse med hendes job som social og sundhedsmedarbejder i Ringsted Kommune kom Bettina Hansen slemt til skade med ryggen for fem år siden. Hun faldt på jobbet, da hun skulle flytte på en ældre borger.

Faldet resulterede i, at flere nervebander blev revet over, og desuden fik hun ødelagt en del discus i ryggen, skriver TV Øst.

Det betyder, at Bettinas ben pludselig kan kollapse under hende helt uventet. Med sådan en lidelse har det ikke været svært at få speciallæger til at vurdere, at hun ikke er arbejdsduelig.

Alligevel har det taget Ringsted Kommune fem år at vurdere, hvad Bettina kan - og ikke kan. Tidligere er Kommunen kommet frem til, at hun nok godt kunne arbejde 25-30 minutter dagligt. Nu vil kommunen så have undersøgt Bettina igen for at vurdere hendes tilstand.

Nu har Bettina samlet knap 1.500 underskrifter sammen. Dem vil hun sende til ministeren.

Hvis du vil støtte Bettinas kamp, kan du klikke på linket her.

Kilde: tveast.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.