Betjente jagter knivstikker fra asylcenter

To politikredse og Rigspolitiet har sendt betjente til Nordsjælland for at hjælpe med storstilet eftersøgning
Sandholmlejeren. En politibetjent er uden for llivsfare, efter at han natten til tirsdag blev stukket med kniv under en opgave på asylcentret Center Sandholm ved Birkerød. Det oplyser Henrik Suhr, pressekoordinator ved Nordsjællands Politi, til Ritzau. (Mikkel Berg Pedersen/POLFOTO/arkiv)
Sandholmlejeren. En politibetjent er uden for llivsfare, efter at han natten til tirsdag blev stukket med kniv under en opgave på asylcentret Center Sandholm ved Birkerød. Det oplyser Henrik Suhr, pressekoordinator ved Nordsjællands Politi, til Ritzau. (Mikkel Berg Pedersen/POLFOTO/arkiv) Foto: BERG PEDERSEN MIKKEL/POLFOTO

Et større antal betjente er tirsdag formiddag sat ind i jagten på den person, der natten til tirsdag stak en politimand ned med kniv i Center Sandholm.

Politifolk fra Rigspolitiet og fra to andre politikredse assisterer Nordsjællands Politi. Hjælpen kommer fra henholdsvis Københavns Politi og Københavns Vestegns Politi.

Det oplyser talsmand Henrik Suhr tirsdag formiddag til Ritzau.

- Vi fortsætter vores intense eftersøgning. Det er et meget stort område, siger Henrik Suhr.

Det betyder, at flere veje i området ved Center Sandholm er afspærret. En del hundepatruljer er også tilkaldt for at deltage i indsatsen.

Meldingen om overfaldet kom cirka klokken 3.30.

Betjenten, der er fra Rigspolitiet, blev stukket flere gange i maven.

I første omgang lød det, at hans tilstand var kritisk, men senere kom oplysningen om, at han er uden for livsfare. De pårørende er blevet underrettet.

Umiddelbart ser det ud til, at en enkelt person stod bag overfaldet på betjenten, der var alene. Imidlertid vil politiet ikke udelukke, at flere deltog i forbrydelsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.