Beruset kærestepar fik dobbeltseng i detentionen

En fyldt detention fik politiet til sætte beruset kærestepar i samme detention, hvor de fik en ekstra madras.
Slagsmålet, der sendte parret i detentionen, fandt sted omkring klokken et, og parret er nu løsladt igen.
Slagsmålet, der sendte parret i detentionen, fandt sted omkring klokken et, og parret er nu løsladt igen. Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento/Colourbox

Ballade i det sønderjyske natteliv gav politiet pladsproblemer, så et beruset kærestepar måtte sove rusen ud sammen i detentionen natten til søndag, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Kæresteparret var i byen på værtshuset Luren i Brørup mellem Esbjerg og Kolding, da manden på 22 år og kvinden på 30 år begyndte et internt slagsmål. Pludselig kommer parret op at slås med en tredjepart, som blander sig.

- Parret får en fælles fjende, og de skaber sig så meget, at vi må tage dem med i detentionen, hvor de får et værelse med dobbeltmadras på grund af pladsproblemer, siger vagtchef Jan Stokholm til Ritzau.

Normalt tilbyder politiet et solo-værelse til at sove rusen ud, men parret fik dog en ekstra madras af politiet, så de ikke skulle slås om det bløde underlag.

Slagsmålet, der sendte parret i detentionen, fandt sted omkring klokken et, og parret er nu løsladt igen. Tilsyneladende uden yderligere slagsmål og andre udskejelser i detentionen.

- Jeg sidder og kigger på vores overvågningssystem, som filmer rummene oppefra, og det ser noget anderledes ud, end det plejer, fordi der ligger to madrasser og to tæpper, siger vagtchefen.

- Men sådan er det jo, når alle de andre rum er fyldt op på grund af julefrokoster, så må vi finde alternative løsninger, fortæller Jan Stokholm.

Det var moren til den ene part, som hentede parret efter et par timer i detentionen.

Nordjyllands Politi melder søndag morgen også om en fyldt detention efter en våd julefrokostnat.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.