Berørt Medina: Det har været hårdt

Sangerinden har besøgt flere flygtningelejre i Uganda som led i sit projekt "Mevation", der skal engagere flere unge i flygtningekrisen.
Medina har stået ansigt til ansigt med mange af flygtningekrisens ofre.
Medina har stået ansigt til ansigt med mange af flygtningekrisens ofre. Foto: Folkekirkens Nødhjælp/Free

Med sammentrækningen af "Medina", "Motivation" og "Nation" har sangerinden Medina stiftet kampagnen "Mevation", der i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp skal få unge til at engagere sig mere i verdens flygtningekriser.

Derfor rejste den 33-årige popstjerne i sidste uge til det nordlige Uganda for med egne øjne at undersøge, hvorfor mennesker flygter, hvordan livet er i flygtningelejrene, og hvad fremtiden byder på for de mange udsatte menneskeskæbner.

Og besøget har påvirket sangerinden, der er meget berørt over mødet med de mange udsatte flygtninge.

- Det har været en lærerig og hård tur. Det har været nogle intense dage, og der har været mange stærke indtryk, siger Medina efter sin hjemkomst.

- Jeg har lært på denne tur, at vi kan gøre en forskel. Jeg håber, at jeg kan få flere unge til at at tage stilling til verden omkring dem.

Den aarhusianske "For altid"-sangerinde har delt flere billeder på Instagram af sit besøg for at opfordre unge til at engagere sig i verdens brændpunkter og humanitære katastrofer.

Se nogle af billederne her:

https://www.instagram.com/p/BGggN1AS7A1/?taken-by=officialmedinamusic&hl=da

https://www.instagram.com/p/BGemwuLS7OP/?taken-by=officialmedinamusic&hl=da

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.