Berørt Lukas Graham mindes sin afdøde far

Musikeren Lukas Graham har sin afdøde far i tankerne på årsdagen for farens død.
Lukas Graham og kæresten Marie-Louise Schwartz Petersen har været meget private omkring graviditeten og deres forhold, som de formåede at holde udenfor mediernes søgelys i tre år.
Lukas Graham og kæresten Marie-Louise Schwartz Petersen har været meget private omkring graviditeten og deres forhold, som de formåede at holde udenfor mediernes søgelys i tre år. Foto: Torben Christensen/Scanpix

Fire år er gået, siden det musikalske stjerneskud Lukas Graham mistede sin far, Eugene Graham.

Og selv om det er fire år siden, at "7 Years"-sangeren måtte sige farvel til sin far, er sorgen og minderne langt fra forsvundet.

På årsdagen for Eugene Grahams død har Lukas Graham skrevet et indlæg på sin Twitter-profil, hvor han mindes sin afdøde far.

- I dag for fire år siden døde min far. I morges satte jeg mig ind i bilen, og så blev sangen "You're Not There" spillet i radioen. Damn. Der er en masse mennesker, som savner dig, far, skriver Lukas Graham på Twitter.

Eugene Graham døde i starten af september 2012 af et hjertestop i en alder af 61 år.

Rollen som far er for alvor aktuel for 27-årige Lukas Graham, der inden så længe selv bliver far for første gang.

Megastjernen venter en lille pige sammen med sin kæreste Marie-Louise Schwartz Petersen, som har termin i løbet af september måned.

Når Lukas Graham byder sin datter velkommen til verden, betyder det også, at sangeren holder pause fra musikken i en kort stund.

"Mama Said"-kunstneren holder nemlig barsel, indtil han igen drager på en stor turné til november.

Se Lukas Grahams Twitter-opslag her: https://twitter.com/LukasGraham/status/773775870842507264

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.