Berømte Elton John-briller stjålet

Et par briller, der har tilhørt sangeren Elton John, er blevet stjålet fra et museum i Memphis.
Meget kan man kaldte Elton Johns stil, men kedelig er den ikke. Her ses han til premiere på filmen "Gnomeo og Julie" i 2011.
Meget kan man kaldte Elton Johns stil, men kedelig er den ikke. Her ses han til premiere på filmen "Gnomeo og Julie" i 2011. Foto: Dan Steinberg/AP

Elton John er ikke rigtig Elton John uden sine karakteristiske, flamboyante jakkesæt og briller.

Nu er et par af sangerens hjerteformede briller imidlertid meldt stjålet. Det skriver AP ifølge MSN News.

Brillerne forsvandt tirsdag fra en udstillingsmontre på Rock 'n' Soul Museum i den amerikanske by Memphis, hvor de var udstillet sammen med andre genstande fra berømte musikere og sangere.

Det var personalet på Rock 'n' Soul Museum, der tirsdag aften tilkaldte det lokale politi, da de opdagede, at brillerne manglede fra montren.

Memphis Politi fortæller, at montren ikke så ud til at have lidt nogen særlig skade, og at der derfor sandsynligvis var blevet anvendt værktøj for at få brillerne ud af montren.

Museet, der fortæller historien om rock- og soulmusik i USA, har særlig fokus på musikalske pionere, hvis kærlighed til musik fik dem til at overvinde race- og socioøkonomiske barrierer for at skabe banebrydende musik.

Elton Johns briller ligger ifølge museumsdirektøren på en værdi af 2000 dollar eller knap 14.000 kroner.

Politiet har taget fingeraftryk på gerningsstedet men er endnu ikke kommet tættere på at opklare, hvem der har taget brillerne.

Forhåbentlig når sagen dog at blive opklaret, inden Elton John selv lægger vejen forbi USA sidst på sommeren.

Her vil den legendariske sanger blandt andet give koncert på det berømte Lake Tahoe Outdoor Arena, der ligger på grænsen mellem Nevada og Californien.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.