Bendtner er med fra start i Wolfsburgs umulige mission

Den danske landsholdsangriber vender tilbage til holdet i den meget svære udekamp mod Napoli.
NIcklas Bendtner får en ny chance for at spille sig tættere på en fast plads for Wolfsburg, når tyskerne torsdag aften møder Napoli på udebane i Europa League.
NIcklas Bendtner får en ny chance for at spille sig tættere på en fast plads for Wolfsburg, når tyskerne torsdag aften møder Napoli på udebane i Europa League. Foto: Matthias Schrader/AP

Nicklas Bendtner er med fra start, når Wolfsburg torsdag aften skal forsøge at vende et håbløst udgangspunkt til samlet avancement i Europa Leagues kvartfinaler.

Træner Dieter Hecking stiller med den danske angriber fra start til udekampen mod Napoli, en kamp der begynder klokken 21.05.

Italienerne fører 4-1 efter den første kamp i Tyskland. Her blev Nicklas Bendtner skiftet ind og scorede kampens sidste mål.

Siden så danskeren ud til at være på vej til en startplads i ligakampen mod Schalke 04, men det fik Nicklas Bendtner selv forpurret, da han mødte en time for sent frem til træningen dagen før kampen.

Danskerens angrebskonkurrent, Bas Dost, sidder på bænken i kampen mod Napoli.

Hollænderen er efter en heftig målproduktion gået i stå og har ikke scoret siden den 1. marts.

Bas Dost kan dog fortsat prale af langt flere mål end Nicklas Bendtner, som blot har lavet fem mål for Wolfsburg, der hentede ham på en fri transfer sidste sommer.

Det er blevet til en enkelt scoring i Bundesligaen og fire mål i Europa League.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.