Bendtner bænket i europæisk danskeropgør

Nicklas Bendtner starter på bænken for Wolfsburg i torsdagens opgør mod Lille. Simon Kjær starter inde.
Nicklas Bendtner kan kun håbe på at få lov til at lufte Wolfsburg-trøjen i aftenens Europa League-kamp mod Simon Kjærs Lille-mandskab.
Nicklas Bendtner kan kun håbe på at få lov til at lufte Wolfsburg-trøjen i aftenens Europa League-kamp mod Simon Kjærs Lille-mandskab. Foto: Michael Sohn/AP

Torsdag aften er der lagt op til danskeropgør i Europa League, når Nicklas Bendtners Wolfsburg tager i mod Simon Kjærs Lille.

Det bliver dog ikke til dansk duel fra kampens start. Bendtner er nemlig placeret på bænken hos Wolfsburg. I stedet indtager kroatiske Ivica Olic pladsen helt i front for tyskerne.

Simon Kjær er til gengæld endnu engang at finde i franskmændenes midterforsvar. Kampen kommer til at være særlig for danskeren. Han spillede nemlig for Wolfsburg, inden han skiftede til Lille.

Nicklas Bendtner er startet sæsonen meget svingende. Fem bundesligakampe er det indtil videre blevet til for danskeren, mens kun to af dem er sket fra start. Det er endnu ikke blevet til mål fra danskerens fødder.

Bendtner fik også spilletid i Wolfsburgs første Europa League-opgør mod Everton, hvor han blev skiftet ind efter en times spil. Her tabte tyskerne med 1-4.

Tyskerne har derfor meget, der skal revancheres, når opgaven her til aften hedder Lille.

Franskmændene lagde ud med at spille uafgjort 1-1 mod russiske FC Krasdonar, så de jagter også deres første sejr.

Opgøret sparkes i gang klokken 19.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.