Belgiens landstræner om sejr: Dårligste holdpræstation

Marc Wilmots er utilfreds, selvom Belgien styrer sikkert mod EM-slutrunden i Frankrig næste år.
Eden Hazard, der her ses i Chelsea-trøjen, scorede for Belgien mod Cypern, men landstræner Marc Wilmots er alligevel utilfreds.
Eden Hazard, der her ses i Chelsea-trøjen, scorede for Belgien mod Cypern, men landstræner Marc Wilmots er alligevel utilfreds. Foto: Colourbox/free

Belgiens fodboldlandshold har inden for de seneste dage hentet to sejre i EM-kvalifikationen, og holdet er på sikker kurs mod slutrunden i Frankrig næste år.

Efter søndagens sene 1-0-sejr ude over Cypern er Belgiens landstræner, Marc Wilmots, dog meget kritisk over for sit hold.

- Vi har vundet to kampe i træk. Men det er den dårligste holdpræstation, jeg har set, og vi vil forsøge at rette op på det, siger landstræneren ifølge nyhedsbureauet AFP.

Chelsea-stjernen Eden Hazard sikrede sejren i Nicosia få minutter før tid.

Belgien vandt torsdag i sidste uge 3-1 hjemme over Bosnien, og med 17 point for otte kampe sidder belgierne solidt på gruppe B's andenplads, der giver direkte adgang til EM.

Belgierne sikrer kvalifikationen, hvis holdet den 10. oktober vinder udekampen mod Andorra, der er sidst i gruppen uden point.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.