Beboere i brandramt ejendom er genhuset

En brand i en lejlighed i Næstved har røgskadet adskillige andre lejligheder i ejendommen.
Brandfolk rykkede tirsdag aften ud til en brand i en etageejendom i Næstved. Alle lejligheder i bygningen er røgskadet. Arkivfoto
Brandfolk rykkede tirsdag aften ud til en brand i en etageejendom i Næstved. Alle lejligheder i bygningen er røgskadet. Arkivfoto Foto: Colourbox/free

Brandfolk, politi og ambulancereddere kæmpede tirsdag aften med at slukke en brand i en etageejendom i Næstved. Branden er først på natten til onsdag slukket, og myndighederne skal nu undersøge, hvordan branden startede.

- Vi skal nu have undersøgt brandårsagen nærmere, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Anders Mikkelsen til Ritzau.

Den brændende ejendom, der tæller tre etager, ligger på Bogensevej lige ved siden af politigården i Næstved.

- Der er en del lejligheder, der er blevet røgskadet. I alt er 15 personer blevet huset andre steder i nat, men vi regner med, at de kan vende tilbage engang i morgen (onsdag, red.). Skadeservice er i gang med at rengøre lejlighederne, siger Anders Mikkelsen først på natten til onsdag.

Det er for tidligt at sige, om nogle af beboerne skal genhuses i længere tid. Det afhænger af skadernes omfang.

Tirsdag aften var røgudviklingen så kraftig, at flere beboere havde søgt tilflugt på deres altaner. Omkring 25 personer måtte reddes ned fra altanerne.

Ni personer er blevet tilset af ambulancefolk, men ingen er kommet alvorligt til skade.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.