Beboer på Sundholm udsat for overfald

Med enten en kniv eller en skruetrækker blev 54-årig mand på institution stukket to gange, siger politiet
Efter et par timers søgen er den formodede gerningsmand blevet anholdt i nærheden af institutionen, oplyser Københavns Politi.
Efter et par timers søgen er den formodede gerningsmand blevet anholdt i nærheden af institutionen, oplyser Københavns Politi. Foto: colourbox/free

En beboer på Aktivitetscentret Sundholm på Amager blev tidligt søndag morgen såret af stik fra enten en kniv eller en skruetrækker.

Efter et par timers søgen er den formodede gerningsmand blevet anholdt i nærheden af institutionen, oplyser Københavns Politi.

Også den anholdte, der er 50 år, er tilknyttet Sundholm, hvor hjemløse og mennesker med psyskiske problemer eller afhængighed kan få hjælp.

Det var ved halv otte-tiden, at der fra centret blev trykket på en overfaldsalarm. En medarbejder kom til og tilkaldte derefter en ambulance.

På et værelse var offeret blevet stukket i brystet og i siden. Han er 54 år, oplyser den centrale efterforskningsleder Kenneth Jensen.

- Umiddelbart fik vi at vide, at hans tilstand er stabil, siger Kenneth Jensen.

Hvad der ligger bag den farlige vold, vil politiets efterforskning muligvis afdække.

Under alle omstændigheder står det søndag ved middagstid klart, at den anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør mandag.

Her skal en dommer afgøre, om der er grund til at varetægtsfængsle ham.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.