Bayern München håber på klar spansk profil
Bayern Münchens spanske landsholdsspiller Javi Martinez kan muligvis nå at gøre comeback, før sæsonen slutter.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Javi Martinez ødelagde det ydre ledbånd og korsbåndet i sit ene knæ før sæsonstart i august sidste år. Nu håber Bayern München, at han er klar til et comeback i denne sæson.
Javi Martinez ødelagde det ydre ledbånd og korsbåndet i sit ene knæ før sæsonstart i august sidste år. Nu håber Bayern München, at han er klar til et comeback i denne sæson. Foto: Luis M. Alvarez/AP


Den sportslige ledelse i Bayern München har fået håb om, at klubben stadig kan nå at bruge den spanske landsholdsspiller Javi Martinez i denne sæson.

Spanieren reddede sig det, man nærmest kan kalde en totalskade i knæet i den tyske supercupfinale mod Borussia Dortmund kort før sæsonstart i august sidste år.

Han ødelagde både det ydre ledbånd og korsbåndet i sit ene knæ. Oveni blev menisken forskubbet. Som om det ikke var nok, blev både en sene og en muskel også ødelagt.

Alligevel er et comeback i denne sæson ikke længere urealistisk.

Det siger Bayern Münchens sportsdirektør Matthias Sammer ifølge nyhedsbureauet dpa.

- Det er ikke urealistisk, det må man sige, fortæller Sammer om spanieren, som nu arbejder for at genoptræne sit ben.

- Det går godt. Hans knæ viser ingen reaktion på træningen, fortsætter sportsdirektøren.

Bundesligaen slutter den 23. maj. For Bayern Münchens vedkommende kan den tyske pokalfinale i Berlin den 30. maj også stadig være en mulighed.

Hvis Bayern München når finalen i Champions League, forlænger det den tyske klubs sæson med yderligere en uge til den 6. juni.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.