Bayern bekræfter: Har en aftale med Vidal

Bayern München forstærker sig med midtbanespilleren Arturo Vidal fra Juventus. Lægetjek og underskrift mangler
Karl-Heinz Rummenigge bekræfter, at Bayern München er enige med Juventus og køber Arturo Vidal, hvis han består lægetjekket.
Karl-Heinz Rummenigge bekræfter, at Bayern München er enige med Juventus og køber Arturo Vidal, hvis han består lægetjekket. Foto: Matthias Schrader/AP

Den tyske mesterklub Bayern München har købt stort ind i Juventus.

Det bekræfter tyskernes bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge torsdag på et pressemøde i Guangzhou i Kina, hvor Bayern München er på turné i forbindelse med truppens sæsonforberedelser.

- Jeg kan bekræfte, at vi har en aftale med begge parter - både Juventus og spilleren. Kun lægetjekket og underskrifterne på kontrakten mangler, fortæller Rummenigge ifølge nyhedsbureauet dpa.

Ifølge bestyrelsesformanden vil Arturo Vidal formentlig slutte sig til truppen i næste uge, hvis lægetjekket går glat igennem.

Arturo Vidal har spillet 69 landskampe for Chile, som vandt Copa America tidligere på sommeren. Før han kom til Juventus og vandt fire italienske mesterskaber i træk, spillede chileneren i Bundesligaklubben Bayer Leverkusen.

Indkøbet af Arturo Vidal forstærker en allerede stærk midtbane i Bayern München. Fra midtbanen solgte klubben dog Bastian Schweinsteiger til Manchester United tidligere i dette transfervindue.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.