Barslen slutter: Hertuginden er tilbage

Efteråret er tætpakket med hertuginde Kates hjertesager, når hun vender tilbage til de royale pligter efter fødslen af prinsesse Charlotte.
Hertuginde Kate og prins William er forældre til prins George på to år og den fire måneder gamle prinsesse Charlotte.
Hertuginde Kate og prins William er forældre til prins George på to år og den fire måneder gamle prinsesse Charlotte. Foto: Scanpix

Knap har hertuginde Kate forladt fødegangen, før hun igen hopper i stiletterne og officielt vender tilbage til de royale pligter efter fødslen af prinsesse Charlotte den 2. maj.

Den 33-årige mor til to sparker efteråret i gang med en travl kalender, der blandt andet byder på flere velgørenhedsarrangementer til fordel for børn, som er en af hertugindens hjertesager.

Det skriver avisen The Telegraph.

Torsdag den 17. september besøger Storbritanniens kommende dronning Anna Freud-centret, som har specialiseret sig i forskning af børns mentale sundhed og i behandling af psykiske problemer. Anna Freud var sjette og sidste barn af Sigmund Freud.

Dagen efter begynder årets Rugby World Cup, og også her kaster hertuginden glans over sportsbegivenheden ved at overvære flere af kampene og heppe på det britiske landshold sammen med sine rugby-elskende landsmænd.

Hertuginde Kate bevæger sig også udenfor England og hovedstaden London og besøger både den skotske by Dundee og den nordlige del af Wales sammen med gemalen, prins William.

Prinsen er for længst vendt tilbage fra sin barsel og tilbage til jobbet som helikopterpilot for ambulancetjenesten.

Derfor skal parret for første gang jonglere med både job og kongelige pligter som småbørnsfamilie til to små royale rollinger.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.