Barn giver dansk reggae-sanger baghjul

Da den danske reggae-sanger Wafande gav koncert ved årets Langelandsfestival, stjal et barn fra publikum hans rampelys.
Når Wafande til efteråret indtager coach-stolen i TV2-programmet "Voice Junior", er det tredje gang, at sangeren medvirker i showet.
Når Wafande til efteråret indtager coach-stolen i TV2-programmet "Voice Junior", er det tredje gang, at sangeren medvirker i showet. Foto: Flindt Mogens/Polfoto

Det var med hop, dans og smil, at den danske reggae-stjerne Wafande indtog scenen på den danske Langelandsfestival, da han torsdag spillede koncertgængerne op til dans.

Wafande stod dog langt fra alene på scenen, da han sang sine populære numre.. Under sin optræden blev den 33-årige musiker nemlig assisteret af en lille pige ved navn Ella, som oprindelig var tilskuer til showet.

På sin Instagram-profil har den danske sangstjerne lagt en video op fra festivalkoncerten, der viser, hvordan han sammen med den unge Ella skråler hittet "Se Mig I Dag", mens parret danser til musikkens rytmiske toner. Publikum hujer af Ellas sang- og dansetalent, mens den unge pige giver sangeren baghjul.

- Det bedste ved mit job er, at jeg kan dele det med alle jer smukke mennesker og inspirere unge mennesker, ligesom jeg selv er blevet inspireret... Elsker virkelig alt det, jeg laver, når jeg møder en ung stjerne som Ella og et publikum med store hjerter som Langelands, skriver Wafande i teksten til videoen på Instagram.

"Gi' Mig Et Smil"-sangerens kærlighed til børn kommer også til udtryk, når han er coach i talentprogrammet "Voice Junior." Her vejleder han grupper af sangglade børn og unge til en bedre musikforståelse og ro på scenen, og i et opslag på Instagram jubler han ved tanken om programstarten til efteråret.

- Klar på en spritny sæson med hele holdet! Hold op hvor jeg glæder mig til det! skriver Wafande på Instagram.

Se videoen her: https://www.instagram.com/p/BIXe0NJAp_A/?taken-by=wafandelife

Se opslaget her: https://www.instagram.com/p/BHAgUwLip2P/?taken-by=wafandelife

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.