Bare ærgerligt: Kommunen tager Anettes handicapbil

Efter 18 år mister Anette bevillingen til sin handicapbil, fordi kommunen har ændret reglerne.
I 18 år har Anette Massinen (som ikke er kvinden på billedet) haft en handicapbil. Nu tager kommunen bevillingen fra hende. 
I 18 år har Anette Massinen (som ikke er kvinden på billedet) haft en handicapbil. Nu tager kommunen bevillingen fra hende.  Scanpix / modelfoto

I 18 år har Anette Massinen været afhængig af en handicapbil, så hun stadig kunne have et aktivt og socialt liv. Men nu er det slut. Kommunen har nemlig strammet reglerne for handicaptransport, skriver TV Øst.

Anette Massinen søgte i foråret om ret til at få en ny handicapbil, fordi den de havde, efterhånden var otte år gammel, og hun siden anskaffelsen havde fået flere handicapbehov.

Men ikke alene sagde Holbæk Kommune nej. De fratager også Anette Massinen retten til at have en afgiftfri bil fra 1. november. Så når den nuværende bil står af, kan hun ikke få bevilget en ny, hvilket hun finder både skræmmende og uværdigt.

Holbæk Kommune vil ikke kommentere den konkrete sag, men siger, at de generelle regler for handicaptransport er blevet strammet, så handicappede i højere grad må benytte sig af for eksempel flexkørsel i stedet for at have egen handicapbil.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.