Barcelona trodser DBU: Vi gennemfører audition

FC Barcelona vil ikke aflyse den audition, der var planlagt til deres nye fodboldakademi i Ballerup.
Barcelona agter angiveligt at gennemføre audition til deres fodboldakademi i Danmark, selvom DBU har vendt tommelfingeren ned til etableringen af akademiet.
Barcelona agter angiveligt at gennemføre audition til deres fodboldakademi i Danmark, selvom DBU har vendt tommelfingeren ned til etableringen af akademiet. Foto: PHILIP DAVALI/POLFOTO

Det var et klart og entydigt nej tak fra Dansk Boldspil-Union til FC Barcelonas planer om at oprette et talentakademi i Ballerup, men det lader ikke til, at den spanske storklub bare adlyder uden videre.

TV2 Sport er kommet i besiddelse af en e-mail, som angiveligt er sendt fra Barcelona til dem, som skal deltage i audition 9. og 10. maj.

- DBU's aflysning af audition 9. - 10. maj i Ballerup Idrætsby, som er fremgået i medierne de sidste par dage, beror desværre på en række misforståelser fra DBU's side vedrørende FCBEscola Copenhagen, skriver klubben i mailen og fortsætter:

- Vi vil derfor gerne bekræfte, at audition gennemføres helt som planlagt, og at vi glæder os rigtig meget til at se dig i Ballerup Idrætsby.

DBU meddelte tidligere på ugen, at de ikke ville give grønt lys til, at Barcelona kunne oprette et talentakademi i Danmark, da fodboldforbundet mener, at det kan skade både børnene og dansk talentudvikling generelt.

Men DBU er foreløbig tavse om den seneste udvikling i sagen.

- Vi vil ikke kommentere på sagen, førend der er en officiel udmelding fra Barcelona, siger DBU's kommunikationschef Jakob Høyer til oplysningerne i ovennævnte e-mail.

Hvad Barcelona har tænkt sig at gøre med de børn, som eventuelt møder op til audition, må tiden vise.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.