Barcelona-træner melder Iniesta klar

Barcelonas strateg Iniesta har været tvivlsom, men ifølge Luis Enrique, er midtbanespilleren klar til finalen.
Barcelonoa-træner, Luis Enrique, har den største respekt for Juventus før de to klubbers Champions League-finale lørdag aften.
Barcelonoa-træner, Luis Enrique, har den største respekt for Juventus før de to klubbers Champions League-finale lørdag aften. Foto: /AP

Barcelonas Iniesta har trukket med en skade i ugens løb, men han forventes at kunne spille lørdagens Champions League-finale i Berlin.

Det meddeler Barcelona-træner, Luis Enrique, som dermed kan råde over sin midtbanestrateg i finalen.

Den succesfulde træner, der kan sikre Barcelona "The Treble" i denne sæson, hvis det bliver til sejr over Juventus i Berlin, maner i øvrigt til besindighed før finalen.

- Vores fans er euforiske, og det glæder os. Men som professionelle går vi ind til kampen med den største seriøsitet. Vi får brug for at have en rigtig god dag for at besejre en modstander af denne kaliber, siger Enrique.

Barcelona regnes som favoritter af mange, men Juventus kan ligeledes sikre sig sæsonens tredje vigtige pokal.

Der er blevet talt og skrevet om et møde mellem to forskellige fodboldkulturer i finalen, hvor Barcelona vil være i boldbesiddelse, og Juventus opgave bliver at forsvare sig, men den holdninger deler Luis Enrique ikke.

- Jeg tror ikke, det bliver et spørgsmål om et møde mellem to forskellige spillestile, for de vil også forsøge at have bolden. Det har de ressourcerne til. Det er derfor, de er i finalen, siger Luis Enrique.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.