Barcelona-træner kræver mere skarphed før CL-opgør

Hverken Messi, Suarez eller Neymar kunne score mod bundproppen Granada.
For en sjælden gangs skyld måtte en spiller fra Barcelonas midtbane afgøre paragrafferne for de sejrsvante cataloniere.
For en sjælden gangs skyld måtte en spiller fra Barcelonas midtbane afgøre paragrafferne for de sejrsvante cataloniere. Foto: Lluis Gene/AFP

Barcelonas træner, Luis Enrique, vil se sit hold i et helt andet gear, end tilfældet var i lørdagens lunkne 1-0-sejr over Granada, når de sejrsvante cataloniere møder Manchester City i Champions League i næste uge.

Tirsdag støder holdene sammen i England, efter at Barcelona tog første stik mod Manchester City med en 4-0 nedsabling for mindre end to uger siden i Barcelona.

Men målt ud fra opgøret mod upåagtede Granada har flere af Barcelonas angribere mistet skarpheden i mellemtiden.

Hverken Lionel Messi, Luis Suarez eller Neymar havde meget held foran målet. Det var for en sjælden gangs skyld en midtbanespiller - Rafinha - der blev matchvinder.

Granada holdt stand mod Barcelona ved hjælp af en solid defensiv. Luis Enrique forudsiger et helt andet pres mod Manchester City på tirsdag.

- Vi bliver nødt til at være meget effektive og præcise for at spille os ud af det pres, siger Luis Enrique efter kampen.

- Hvis det lykkes, skaber vi chancer, og hvis ikke så får modstanderen bolden på vores banehalvdel med kvalificerede spillere.

Mens Barcelona har været altdominerende i Champions League, halter holdet stadig to point efter rivalerne fra Real Madrid i La Liga efter ti spillerunder.

Selv om holdet ikke var overbevisende lørdag aften mod Granada, har Barcelona nu vundet fire kampe i streg.

Luis Enrique er også stadig fortrøstningsfuld i forhold til mesterskabstitlen.

- Vi mangler næsten alle opgør mellem titelrivalerne, og jeg mener, at vi er på rette vej både i La Liga og i Champions League, siger Barcelona-træneren.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.