Barcelona tæt på spansk landsholdsangriber

Paco Alcácer er angiveligt på nippet til at underskrive en femårig kontrakt med FC Barcelona.
Paco Alcácer (stående) blev spansk topscorer i kvalifikationen forud for sommerens EM. Nu er han angiveligt på vej til FC Barcelona.
Paco Alcácer (stående) blev spansk topscorer i kvalifikationen forud for sommerens EM. Nu er han angiveligt på vej til FC Barcelona. Foto: Alberto Saiz/AP

FC Barcelona er tæt på at hente angriberen Paco Alcácer i Valencia.

Mandag ankom han ifølge Reuters til Barcelona for at gennemgå en lægeundersøgelse, efter han dagen forinden var blevet udeladt af Valencias trup til kampen mod Eibar.

Ifølge den Barcelona-baserede sportsavis Mundo Deportivo underskriver Paco Alcácer en fem år lang kontrakt og bliver præsenteret i Barcelona, når Spanien har spillet VM-kvalifikationskamp mod Liechtenstein.

Paco Alcácer har scoret 25 mål i 51 kampe i Primera Division for Valencia. I kvalifikationen til sommerens EM blev han Spaniens topscorer, men kom ikke med til slutrunden.

Han er tiltænkt en rolle som afløser i Barcelonas skræmmende frontkæde, som tæller Neymar, Messi og Luis Suárez. De tre scorede 131 mål tilsammen i den seneste sæson.

Går handlen igennem, bliver Paco Alcácer den fjerde spiller til at skifte fra Valencia til FC Barcelona i løbet af de seneste fire år.

Den forestående salgspris angives til 30 millioner euro.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.