Bale sænker Eriksen og gamle holdkammerater i testsejr

Real Madrid har fået en god optakt til den spanske sæson med flere sejre. Tirsdag aften blev Tottenham slået.
Gareth Bale scorede det ene af Real Madrids mål i testkampen mod Tottenham tirsdag aften, hvor Christian Eriksen også var med (arkivfoto).
Gareth Bale scorede det ene af Real Madrids mål i testkampen mod Tottenham tirsdag aften, hvor Christian Eriksen også var med (arkivfoto). Foto: Andres Kudacki/AP

Manchester City, Inter og AC Milan er blevet besejret i træningskampe i Kina, og tirsdag var det så Tottenham, der blev sænket af Real Madrid - blandt andet på en scoring af den tidligere Tottenham-stjerne Gareth Bale.

Sejren i træningsturneringen Audi Cup i München endte med at lyde på 2-0 i en kamp, hvor Christian Eriksen havde et af Tottenhams bedste forsøg med et godt langskud.

James Rodriguez sendte den spanske storklub i front i første halveg på et hovedstød efter flot forarbejde af Isco.

Efter pausen ville Gareth Bale gerne lige vise sig frem foran de gamle holdkammerater fra London, da han i et kontraangreb tog chancen lidt uden for feltet.

Skuddet mod det lange hjørne ramte jorden lige foran handskerne på Tottenham-målmand Michel Vorm, så bolden hoppede over og ind i nettet.

Ikke en prangende indsats af den hollandske keeper, der har fået chancen i fraværet af den skadede førstekeeper Hugo Lloris.

Bales scoring blev kampens sidste, og Real Madrid er dermed klar til finalen, hvor arrangørklubben Bayern München venter onsdag aften.

Bayern München var suveræn i sin semifinale, da AC Milan blev sænket med 3-0.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.