Bagedysten slår "Vild med dans"

Timm Vladirmir, der er vært for tv-programmet "Den store bagdyst", kan ikke få armene ned. Programmet er nemlig det mest sete i sidste uge og slog "Vild med dans" i seertal.
Timm Vladimir er en glad mand i disse dage.
Timm Vladimir er en glad mand i disse dage. FOTO: Scanpix

Over en million seere fulgt med i "Den store bagedyst" i sidste uge og det er 50.000 flere, end der så "Vild med dans", skriver BT.

Og det er sød musik i værtens ører:

- Det er superskønt, at vi har kunnet slå et stort, velkørende fredags underholdningsprogram som 'Vild med dans'. Vi ligger en flad onsdag på et tidspunkt, hvor de fleste børn skal puttes, så vi burde have alle odds imod os.

Ikke vil med dans

Selv har Timm Vladimir aldrig deltaget i "Vild med dans", selvom han er blevet spurgt flere gange. Han fortæller endda, at han en gang for længe siden blev spurgt, om han ville være vært på programmet.

Det skete ikke og i dag kan komikeren og madmanden glæde sig over sin egen succes i bageprogrammet. Men den ære vil han ikke tage alene.

Alt er bare blevet bedre her i 4. sæson, fordi alle er blevet bedre og mere fortrolige med programmet. Det er ikke længere et spørgsmål om, at det bagetekniske er i orden. Der er også skruet op for det underholdende. Der bliver vist flere fraklip, og jeg har også fået lov til at være sjovere og mere mig selv. Ikke bare en, der siger 'Klar, parat, bag'. Jeg går og smågøgler hele tiden og hygger lidt med deltagerne, og programmet er heller ikke så pænt, som det plejer at være.

Næste program sendes på onsdag klokken 20.00 på DR1.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.