Bagedyst-vinder: Jeg er skuffet over niveauet

Annemette Voss ville ønske sig, at der var en håndfuld, som hun fra starten kunne se som mulige finaledeltagere i "Den store bagedyst".
Annemette Voss havde ventet mere af deltagerne i den igangværende sæson af "Den store bagedyst".
Annemette Voss havde ventet mere af deltagerne i den igangværende sæson af "Den store bagedyst". Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

- I år virker det som om, at DR har haft mere fokus på at finde spændende personligheder end dygtige håndværkere, siger Annemette Voss til Her og Nu.

Hun har svært ved at skjule sin skuffelse over den igangværende sæson af "Den store bagedyst".

Den tidligere vinder langer kraftigt ud efter kvaliteten i de første afsnit. Og selv om hun overfor ugebladet giver udtryk for respekt for deltagerne, så er hun skuffet over niveauet i de første afsnit.

- Jeg havde ikke forventet, at de ville være mesterbagere fra dag ét. Jeg synes også, det er dejligt, at vi er vendt tilbage til, at det er amatørbagere. De er mere identificerbare. Men jeg ville gerne have haft en håndfuld, hvor jeg fra starten tænkte, ”Wauv! De kommer til finalen!”, siger hun til Her og NU.

Bagedystere med personlighed

Kritikken er ikke ny for DR's redaktør på ”Den store bagedyst”, Søren Olsen.
Han har tidligere sagt til BT, at DR caster folk, som er gode til at bage, og som har et godt humør og en god personlighed. Folk der kan gøre sig på godt og brænde igennem på skærmen.

Han bekræfter således Annemette Voss' kritik og fortæller, at det ikke nødvendigvis er de 10 bedste amatørbagere i landet, som er udvalgt til konkurrencen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.