Bagedyst-Micki står frem med tragisk hemmelighed

Den eneste mandlige deltager i efterårets udgave af tv-programmet ”Den store kagedyst” har i flere år måtte bære på en trist familietragedie.
Micki Chengs far skød for 16 år siden sin ekskones nye kæreste. Kagestjernen har dog valgt at bruge tragedien konstruktivt.
Micki Chengs far skød for 16 år siden sin ekskones nye kæreste. Kagestjernen har dog valgt at bruge tragedien konstruktivt. Lars Rasborg/Scanpix

Når Micki Cheng er på skærmen i ”Den store bagedyst”, er han en rigtig humørbombe, men i mange år har han skulle leve med en frygtelig tragedie tæt inde på livet.

For 16 år siden betød et jalousidrama nemlig, at Micki Chengs far skød sin ekskones nye kæreste. Mordet skete i en lejlighed i Aalborg, skriver Ekstra Bladet.

Glemmer aldrig mordet

Efter skudepisoden satte faderen ild til liget i klitterne ved Blokhus i Nordjylland. Seks dage senere blev liget fundet af strandgæster, og faderen fik 12 års fængsel for drabet.

Det betød, at Micki Cheng som barn måtte besøge sin far bag tremmerne. Men i dag har faderen afsonet straffen, og familie fået snakket ud om tragedien.

Men mordet vil altid være en del af Micki Chengs historie.

- Det er klart, at sådan en historie er noget, jeg helst ser gå i glemmebogen, men omvendt er den også en så stor del af min og min families fortid, at den selvfølgelig dukker op, mens jeg er med i et af de allermest sete programmer på tv, siger Micki Cheng til Ekstra Bladet.

Har vendt tragedien til noget godt

I dag har den talentfulde amatørbager fra Randers et godt forhold til begge sine forældre.

Han har valgt at bruge tragedien konstruktiv i sit liv, forklarer han til Ekstra Bladet.

Derfor arbejder han udover med fremstillingen af de søde og indbydende kager også med at huske at nyde livet.

Han forsøger at have det godt hver eneste dag. Og det er blandt andet rejser og tid med familien, der gør Micki Cheng glad, fortæller han til Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.