Badminton Danmark udtager stærkt VM-hold

Med de stærkeste navne i VM-truppen er der håb om danske medaljer i august, lyder det fra Badminton Danmark.
Kamilla Rytter Juhl (th.) er blandt navnene i den danske VM-trup, der onsdag aften blev udtaget.
Kamilla Rytter Juhl (th.) er blandt navnene i den danske VM-trup, der onsdag aften blev udtaget. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Tidligere onsdag stod det klart, at de bedste danske badmintonspillere kommer med til VM, og det ses også i den officielle trup, Badminton Danmark udtog onsdag aften.

Badminton Danmark kunne udtage den stærkest mulige trup med alle de konstellationer, som blev mulige, efter at småkage-konflikten blev løst.

Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl, Joachim Fischer, Mathias Boe og Carsten Mogensen kom som ventet med i truppen, og det udtrykker Badminton Danmark glæde over i en pressemeddelelse:

- Efter at Badminton Danmark og Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl, Joachim Fischer, Mathias Boe og Carsten Mogensen har genoptaget samarbejdet, kan vi nu offentliggøre hele den trup, der skal til Jakarta til august og kæmpe for danske VM-medaljer.

Hele truppen til VM ser således ud:

Herresingle: Jan Ø. Jørgensen, Viktor Axelsen og Hans-Kristian Vittinghus.

Damesingle: Line Kjærsfeldt.

Herredouble: Mathias Boe/Carsten Mogensen, Mads Pieler Kolding/Mads Conrad-Petersen og Kim Astrup Sørensen/Anders Skaarup Rasmussen.

Damedouble: Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl.

Mixdouble: Christinna Pedersen/Joachim Fischer og Kamilla Rytter Juhl/Mads Pieler Kolding.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.