Babyglæde: Kendt dansk skuespiller har født

Den 36-årige skuespiller Mille Lehfeldt er blevet mor til en dreng.
En højgravid Mille Lehfeldt hilser her på dronning Margrethe, da dronningen i marts i år på Christiansborg Slot holdt aftenselskab for danske kunst- og kultur-personligheder.
En højgravid Mille Lehfeldt hilser her på dronning Margrethe, da dronningen i marts i år på Christiansborg Slot holdt aftenselskab for danske kunst- og kultur-personligheder. Foto: Scanpix/arkiv

Den 36-årige skuespiller Mille Lehfeldt er blevet mor til en dreng. Hun har siden 2008 været gift med Sophus Windeløv Kirkeby. Det er parrets første barn.

I følge Mille Lehfeldts svigermor, teaterdirektør Vibeke Windeløv, er alt gået godt.

- Så er jeg blevet farmor. Men vil nu nok holde mig til titlen bedstemor. Helt lykkelig over at alt gik godt.

Sådan lyder teaterdirektørens melding på de sociale medier ifølge Billed-Bladet.

Mille Lehfeldt har medvirket i en lang række tv-serier og film og fik for nylig en Bodil for bedste kvindelige hovedrolle i ’Lang historie kort’.

Hun er både født og gift ind i skuespiller-verdenen. Hun er datter af Kirsten Lehfeldt, mens hendes svigermor, Vibeke Windeløv, tidligere filmproducent for blandt andet Zentropa, i 2015 tiltrådte stillingen som direktør for Betty Nansen Teatret.

Mille Lehfeldt hedder også Hoffmeyer til mellemnavn. Det navn har hun efter sin far, skuespilleren Stig Hoffmeyer, som blandt mange roller på film og tv var med i "Det forsømte forår", "Nattevagten", "Forbrydelsen III" og "1864".

Hendes mand, Sophus Windeløv Kirkeby, er søn af maleren Per Kirkeby. 

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.