Avis: Tidligere hash-handler klar til Alternativet

Khodr Mehri, der angiveligt er dømt for at være i besiddelse af hash med henblik på videresalg, er klar til at stille op som kandidat for Alternativet ved det kommende folktingsvalg.
Khodr Mehri, der angiveligt er dømt for at være i besiddelse af hash med henblik på videresalg, er klar til at stille op som kandidat for Alternativet ved det kommende folktingsvalg.
Khodr Mehri, der angiveligt er dømt for at være i besiddelse af hash med henblik på videresalg, er klar til at stille op som kandidat for Alternativet ved det kommende folktingsvalg. Scanpix

Der er tilsyneladende højt til loftet i Uffe Elbæks parti, Alternativet. I hvert fald for visse personer.

For mens den bedrageridømte finansmand Klaus Riskær Pedersen ikke fik mange dage som medlem, er en fri hash-aktivist, der ifølge bt.dk også er tidligere dømt for at være i besiddelse af hash med henblik på videresalg, angiveligt velkommen.

Det skriver bt.dk.

Manden, der har meldt sig under Alternativets faner, hedder Khodr Mehri. Og i går skrev han da også følgende på sin facebook-profil:

”I sidste uge kontaktede jeg Per Bruun og Alternativet for at informere dem om min interesse i, at opstille til det kommende folketingsvalg. De har efterfølgende meddelt mig, at jeg er velkommen hos dem.”

Khodr Mehri, der tidligere har været medlem af SF, har blandt andet legalisering af hash som en mærkesag. Derudover vil han arbejde for at skabe flere arbejdspladser og grønne omstillinger.

Manden bag Alternativet, Uffe Elbæk, kender ikke til den konkrete persons eventuelle kandidatur til det kommende folketingsvalg, men forklarer til bt.dk, at det er op til de lokale afdelinger at afgøre, hvem der skal opstilles.

Han understreger desuden, at partiet endnu ikke har en klar linje i forhold til legalisering af hash.

- Min personlige holdning er, at man skal kigge på at legalisere hash for at komme bandekriminelles økonomiske grundlag til livs, siger han dog til bt.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.